Genezis - Teremtés Program 2014 - 2050/2080

Genezis - Teremtés Program 2014 - 2050/2080

2015.09.07. | Varjú Zoltán

Mert az a fa amelyik elveszíti lombját, vagy nem növekszik ága az csak satnya gyümölcsöt érlel és elszárad annak gyökere...hát ápoljuk Nemzetünk és sokasodjanak fiaink - lányaink, lakjuk be újra Otthonunkat a Kárpát-medencét és újra összenő, ami Összetartozik!
Magyarország jövőjét a Népesedéspolitikájában …

Tovább
2015.09.23.

NEM SZABAD BEDŐLNI MINDEN MEGALAPOZOTTSÁGOT NÉLKÜLÖZŐ ÉS NEM IGAZOLT HÍRESZTELÉSEKNEK!! EZ MINDENKINEK A FELELŐSSÉGE!! AZ ELEKTRONIKUS ÉS ÍROTT SAJTÓBAN, FOLYAMATOSAN MANIPULÁLT ÉRDEKEK SZERINTI TÁJÉKOZTATÁS ZAJLIK!

MAGYARORSZÁGOT ÉS A KORMÁNYUNKAT, ILLETVE SZEMÉLY SZERINT ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKÖT UGYANILYEN MÓDSZEREKKEL PRÓBÁLJA A NEMZETKÖZI MÉDIÁN KERESZTÜL BEMOCSKOLNI, KOHOLT VÁDAKKAL, ELFERDÍTETT FÉLIGAZSÁGOKKAL A NYUGAT POLITIKAI ELLENLÁBASAI,  MINDEN LEHETSÉGES ESZKÖZZEL!!!

  Kedves Olvasó(k)....!

Ezúton szeretném, mindenki figyelmébe ajánlani, hogy ilyen egyszerű és aljas módon lehet, akár a megtévesztéssel , akár a hangulat keltéssel az Önök és mások valós, vagy vélt félelmeire alapozva álhíreket terjeszteni...

Meggyőződéssel állíthatom, hogy ha ez a fotó és a cikk végigfut, több körön keresztül, mindenféle politikai és egyéb közösségen....mire körbeér, addig:

1./ vagy felégetik szavakkal és kitör az általános hisztéria keltés! (ezen cikk tényszerű és ezúton is kijelentett nyilatkozat alapján: személyesen cáfolom, ebből a "világháborús támadásból" semmi sem igaz!) Amit a cikk elolvasásával azonnal meg is cáfolok, hiszen csak rámutatni kívánok, hogy IGEN! így megy a félrevezetés!

2./ vagy azonnal támadásba lendülnek, azon médiák akik ebből szeretnének hírértékű...könnyen eladható...kimondom, baromságot kreálni...(nosza gyerekek, essetek neki, garantáltan a nevetségesség tárgyává fogtok válni.)

Na szóval ugyanez történt kedves olvasók Horgoson, amikor bizonyos körök megpróbálták a Rendvédelmi Szervek nyakába varrni a történtek felelősségét...aljasul és igaztalan rágalmazással!

Ajánlom Nekik magamat... szíveskedjenek igazolni az állításaikat és a lelkiismeretükkel, meg Nekik kell elszámolni... akinek van olyan.

Kedves Olvasó, sajnos a média gazembersége ezzel operál.... egyáltalán nem tartom humorosnak, inkább végtelenül aljasnak, ahogy működnek...erre szeretnék rávilágítani...persze nem fog mindenki lelkesedni, azok akik a félelmeinkre alapozva szeretnének minket befolyásolni.. pont ez fog oda vezetni, hogy egy idő után néhány év múlva ha így megy ez tovább már senki sem lesz hajlandó, azt sem elhinni...ha valóban veszély fenyegetne minket...lehet, hogy egyes köröknek ez a célja? 

A képet találtam.... az egész cikkemnek ez volt az Ötletadója....de nem hiszem, hogy komolyabb ingerenciát kiváltana a médiából...pedig el kellene gondolkozzanak, hogy ugyan még meddig mehetnek el! ....tényleg, vajon meddig mehetnek el?

A hiteles médiáknak a világban fel fog értékelődni a szerepe.... a többinél ugyan nem látom, hogy valaha is változás bekövetkezhetne e, de a remény hal meg utoljára...(Na ez a poén, de nem vicc!): ha valami oknál fogva nyerek a lottón, akkor a Társadalomnak szóló médiafelületet fogok létrehozni, amely ténylegesen beszámol, minden olyan a polgárokat érintő helyzetről, amit szinte Tabu ként kezelnek és ezáltal felnyílhatna a tömegek szeme: mert Láss ne csak Nézz! ...és Halld, hogy értsd mások szavát! ...ugyanakkor Higgy...mert akkor még van Remény!

2015.09.22.

"Lerohannak bennünket" - így kommentálta a tömeges bevándorlást a miniszterelnök. Orbán Viktor napirend előtti felszólalásában Magyarország történelmi és erkölcsi kötelességének nevezte Európa megvédését. A kormányfő kifogásolta, hogy Európa "nemhogy tárva, nyitva hagyta az ajtókat és ablakokat, még meghívókat is küldözgetett a bevándorlóknak". A miniszterelnök azt mondta, Magyarországnak kétfrontos küzdelmet kell folytatnia: meg kell védenie az ország és Európa határait, de meg kell küzdenie "a rövidlátó európai politikával is". Vitában állunk Brüsszellel - fogalmazott a kormányfő, hozzátéve, újra kell gondolni számos európai intézményrendszert, vívmányt. A magyar kormánynak vannak javaslatai - folytatta, ezek között említve Európa déli határainak közös megvédését, a menekülttáborok EU-n kívüli elhelyezését, valamint azon országok segítését, amelyek már így is több millió háborús menekültet telepítettek le. Végül párthovatartozástól függetlenül kérte a képviselőket a kormány támogatására a tömeges bevándorlás elleni küzdelemben, mert "hazánk csak egy van, és azt mindannyiunknak kötelessége megvédeni".

LMP: nincs nemzetállami megoldás Az LMP szerint a közös európai határok nem védhetők meg önállóan. A párt társelnök-frakcióvezetője hétfőn a parlamentben egységes uniós eljárásrend kialakítását és az ehhez szükséges pénzügyi alap létrehozását szorgalmazta a menekültkérdés kezelésére. Schiffer András szerint egy globális válság érte el az ország határait, amelynek megoldása érdekében nem teheti meg egy ország, hogy lábbal tiporja a nemzetközi jogot. Mi lesz, ha mindenki kerítést épít? Mi lesz, ha az osztrákok vagy a németek visszaküldik a Magyarországon regisztráltakat? - kérdezte. Valóban méltatlan bírálatok érték az országot - jegyezte meg -, és kontroll alatt kell tartani, hogy kik lépik át a határt, de szerinte az sem megoldás, hogy a külügyi tárca egymás után adja át a tiltakozó jegyzékeket a nagyköveteknek. Bírálta ugyanakkora kabinetet, amely szerinte nem készült fel a probléma kezelésére és következetlenül lép fel. Kifejtette: már regisztráció nélkül is áthaladhatnak az országon a menekültek, és a kerítés sem váltotta be a reményeket. Szerinte a kabinet, bár tisztában volt a veszélyekkel, hónapokon át nem tett semmit. Kijelentette: lehet vitázni azon, ki a tényleges menekült, de nem tagadható meg az emberséges bánásmód, az azonnali segítségnyújtás az érintettektől. Kezelni kell az okokat, amelyek kiváltják a menekültek elindulását, tenni kell azért, hogy mindenki a szülőföldjén maradhasson - mondta.

Orbán Viktor miniszterelnök az illegális bevándorlással összefüggésben elhangzott napirend előtti felszólalása utáni frakcióálláspontokra reagál az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. szeptember 21-én.

                A videó az alábbi linkekre rákattintva megtekinthető:                   

https://www.youtube.com/watch?v=LR_Pbf8gVX8

http://www.hirado.hu/videok/orban-viktor-napirend-elotti-felszolalasa/

Jobbik: nemzeti összefogásra van szükség A Jobbik szerint a migránskrízis kezelése érdekében félre kell tenni a pártpolitikai megfontolásokat, nemzeti összefogásra van szükség. Vona Gábor pártelnök-frakcióvezető kijelentette: hosszút távú küzdelemre kell felkészülni, és nem ajánlotta, hogy az ország az egységes és hatékony európai fellépésre építsen. A feladatok között kijelentette: kerítést kell építeni az összes határszakaszra, vissza kell állítani a határőrséget, mert a műszaki határzár emberi állomány nélkül szerinte alkalmatlan a határvédelemre, és a civileket is be kell vonni a határvédelembe, a törvényes keretek között. Hozzuk haza honvédjeinket azokból a háborúkból, amelyek hozzájárulnak a menekültáradat elindulásához - sorolta, és szerinte el kell gondolkodni az önkéntes sorkatonai szolgálat bevezetésén is. Hangsúlyozta: nem kötelező sorkatonai szolgálatról beszél, hanem szerinte az államnak azok számára kellene biztosítani az infrastruktúrát, akik szeretnék a honvédelmi alapismereteket megszerezni. Mindenféle módon meg kell akadályozni a kvótarendszer bevezetését, ha ez nem történik meg, szerinte egy lehetőség van: népszavazást kell tartani akár Magyarországon, akár uniós szinten. A magyar társadalom nem kér a migránsokból - szögezte le. A Jobbik elnöke felháborítónak nevezte a baloldal hozzáállását, különösen Gyurcsány Ferencnek, a DK-elnökének "Röszkén végzett mozgását", amely szerinte "nettó hazaárulás".

KDNP: a gyökerénél kell a problémát megragadni A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a gyökerénél kell megragadni az illegális bevándorlás problémáját, és helyben kell segítséget nyújtani, minden más csak felszíni kezelés. Soltész Miklós kiemelte: az elmúlt 25 év demokratikus berendezkedésének talán legnehezebb időszakát éli az ország. A kormány és a Fidesz-KDNP - bármennyire próbálja a baloldal tagadni - felismerte annak fontosságát, hogy időben figyelmeztessék a magyar embereket, és egész Európát arra a veszélyre, amely már "bent van" az unióban. Az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár azt mondta, meghallgatták a magyarok véleményét és a kormányzati és a humanitárius szervek egyaránt fel tudtak készülni. Rámutatott: amellett, hogy a magyar embereket képviselik, igyekeznek az emberiesség szempontjait is figyelembe venni, hiszen az ideérkezők között idősek, betegek, gyermekek és édesanyák is vannak. Ugyanakkor Schiffer András gondolatai mindent elárulnak, az illegális bevándorlók nem bekopogtak az országba, hanem berúgták az ajtót, nem bedörömböltek, hanem el akarják foglalni, s ha ez nem tűnik fel, akkor a politikai előrelátása a nullával egyenlő.

Orbán Viktor napirend előtt idézve több baloldali politikus nyilatkozatát, közölte: a baloldali pártok most a szentírást, és a pápát idézik, miközben annak idején - s a szívükben most is - eltüntetnék a kereszténységet. A Fidesz szerint Európának ki kell mondania, nem tud mindenkit befogadni.

Az MSZP szerint konfrontatív és feszültséget keltő politikával nem lehet hosszú távon a menekültügy kihívásaival megbirkózni. Tóbiás József, az ellenzéki párt frakcióvezetője hétfőn a kormányfő napirend előtt felszólalására reagálva az Országgyűlésben azt mondta: a konszenzus alapja nem az, amit a kormány az elmúlt hónapokban, hetekben tett, és diplomáciailag olyan mélyponton van Magyarország, amelyre a rendszerváltás óta nem volt példa. Az ellenzéki politikus azt kérte, vegyék le a napirendről az Európai Unió vezetőinek megfogalmazott javaslatukat, mert az szerinte ellentmond a kormányfő által elmondottaknak és a külügyminiszter múlt heti nyilatkozatának is. Kitért arra, hogy a Dublin III-nak befellegzett és nem tartható fenn, hogy jogi szabályozással Európa külső határainak terhelése fennmaradjon. Az uniónak emellett közös menekültügyi szabályozásra is szüksége van - hangoztatta a szocialista politikus, aki szerint a forrásokat nemcsak a krízis kezelésére kell fordítani, hanem a közös európai uniós határok védelmére is. Azzal kell foglalkozni, hogy Európa és Magyarország biztonságban maradjon, és ezért, mit lehet tenni. Amíg nincs meg a közös menekültügyi rendszer, biztosítani kell, hogy azok az emberek, akik menedékkérelemre, oltalomra jogosultak, eljuthassanak oda, ahová szeretnének. Arra biztatta a kormányt, hogy az Országgyűlés többségének támogatásával egységes, cselekvési tervet vigyen Brüsszelbe. Hozzátette: becsület és tisztelet illeti azokat, akik a határokon rendészeti, határrendészeti feladatokat látnak el. Jó lenne, ha ellátási körülményeik is megfelelőek volnának - jegyezte meg.

Fidesz: Európának ki kell mondania, nem tud mindenkit befogadni A Fidesz szerint a népvándorlási áradattal csak akkor lehet megbirkózni, ha Európa kimondja: nem tud mindenkit befogadni, a határokat megvédik, és a határokon kívül tudják eldönteni, kit fogadnak be és kit nem. Rogán Antal, frakcióvezető a kormányfő napirend előtti felszólalására reagálva kiemelte: a parlamentben ebben a kérdésben leginkább arra lenne szükség, hogy mindenki egy nemzeti érdeket kövessen, s vonatkoztasson el attól, hogy ki milyen pártcsaládhoz tartozik. Úgy fogalmazott: az elmúlt hónapokban talán nem volt véletlen, hogy a baloldali képviselők és frakciók bevándorláspárti vonalat képviseltek az Országgyűlésben és a magyar közvélemény előtt. Ahogy talán az sem volt véletlen, hogy azok a kormányok és vezetők, akik bírálták Magyarországot, szinte mindannyian a szocialista internacionáléhoz tartoznak. Úgy tűnik ez a kérdés kevésbé az Európán belüli nemzetek vitája, inkább a szocialista internacionálé vitája - mutatott rá a kormánypárti politikus, aki azt kérte, szavazzák meg azokat a javaslatokat, amelyek valóban lehetővé teszik a határ védelmét. A kormánypárti politikus kiemelte: január 1. óta az illegális bevándorlók száma elérte a 225 ezret. Hozzátette: alkalmatlanságról és káoszról azoknak kellene beszélni, akik még június 18-án is azt mondták: a bevándorlás álprobléma, ami nem jelent valódi gondot. A szocialisták határozati javaslatáról szólva feltette a kérdést: miért nem szavazzák meg a parlamentben azt a felhatalmazást, ami lehetővé tenné, hogy magyar honvédek védjék a magyar határt? Az európai rendőr és katona az rendben van, de a magyar az már nem tetszik? Kitért az LMP nyomkövető karperecről szóló kezdeményezésére is, és azt mondta: ezt nem tudta beilleszteni semmilyen bevándorláspolitikai vonalba, az emberi jogi vonatkozásokat tekintve pedig végképp tanácstalan. Orbán: a horvát és a szlovén határszakasz védelméhez kell a honvédség is A szerb határt a rendőrség meg tudja védeni, a horvát és a szlovén határszakasz együttes védelméhez azonban fel kell használni a honvédséget is - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, parlamenti felhatalmazást kérve a katonák bevonásához. Azon ellenzéki képviselőknek, akik a parlament rendkívüli ülésén elutasították a honvédség bevonásának tárgyalását, azt üzente: azok, akik megtagadták a felhatalmazást, most pedig a hatékonyságot kérik számon, "képmutatóak és farizeusok".

A bevándorlók ellátásáról szólva azt mondta: aki hajlandó az együttműködésre, bemegy a befogadó állomásra és regisztrál, az megkapja az orvosi ellátást, fedelet, ételt és italt. Hozzátette: a civilek - akik jelentős pénzügyi támogatást kaptak - még ennek is "fölé mentek" és messze az előírt kötelezettség felett teljesítettek. Kitért arra is, hogy a nemzetközi menekültügyi szerződések világosan kimondják, hogy a menekültek nem válogathatják meg azt az országot, ahová menni akarnak, a gazdasági bevándorlókat pedig senkinek nem kell befogadni. Orbán Viktor azt is leszögezte: a bevándorlásban nem lesz "téli szünet", helyette fokozódó nyomásra kell számítani. A Magyarországra visszatoloncolni tervezett emberekről szólva nagy vitát helyezett kilátásba, utalva arra, hogy az érintettek Görögországban léptek be az Európai Unióba, s a görögök nem regisztrálták őket. Értékelése szerint vannak Európában, akik szerint jó dolog a változás, az, ha nagy számú muzulmán közösségek, párhuzamos társadalmak jönnek létre, s nekik joguk van ezt akarni. Ha jó ez, ha rossz, mi ezt nem akarjuk - szögezte le, s a szilárd magyar álláspontot azzal magyarázta, hogy "erre senki bennünket nem hatalmazott föl, bennünket a magyar nép nem bízott meg azzal, hogy ilyen változásokat eltűrjünk". Az illegális bevándorlás mellett a szegénység magyarországi mértékéről beszéltek hétfőn napirend előtt a képviselők az Országgyűlésben.

LMP: a kormány nem cselekszik Szél Bernadett (LMP) ismertetése szerint ötezren töltötték ki pártja kivándorlásról szóló kérdőívét, e szerint a kivándoroltak több mint fele nem tervezi a hazatérést, és többségük a magasabb fizetés miatt távozott külföldre. Az ellenzéki képviselő szerint a kormány nem hajlandó cselekedni, pedig láthatóan közbe tud avatkozni, ha érdeke, például az állami vezetők fizetésének megemelésével. Hogy lehet, hogy a dolgozói szegénység pont ezen szegmensét találták meg? - firtatta. Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára egyetértett a probléma súlyosságával, de a statisztikai hivatal adataira hivatkozva azt mondta, a 2009 után kivándoroltak alig 10 százaléka mondta, hogy nem tervezi a hazatérést. Több kormányzati intézkedést is felidézett, így a munkahelyvédelmi akciót vagy a diplomamentő programot is.

KDNP: Nyugaton az iszlamizálódás már visszafordíthatatlan Harrach Péter (KDNP) véleménye szerint Nyugat-Európa öngyilkossági kísérlete sikerrel járt: az iszlamizálódás folyamata már visszafordíthatatlan. Szembeállította az individuumra épülő, multikulturális társadalmat és a közösségi emberekre épülő társadalmat, majd hitet tett a nemzetek közösségeként felépülő Európai Unió mellett. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára arról beszélt, hogy Nyugat-Európában a baloldali pártok a bevándorlás haszonélvezői, mert a migránsok a baloldalra szavaznak. Ezt a többi között Gerhard Schröder volt német szociáldemokrata kancellár, Francois Holland francia elnök választási eredményeivel indokolta. Azon véleményének is hangot adott, hogy az iszlamista hozzáállás és az európai berendezkedés nem kompatibilisek. 

Jobbik: legyen népszavazás az uniós kvótarendszerről! Vona Gábor (Jobbik) az illegális bevándorlás problémáját az igazságtalan, működésképtelen világrendre vezette vissza. Mint mondta, a magyar érdek az, hogy az országot meg kell védeni, és azt nem lehet tudni, hogy Nyugat-Európa felébred-e. Azt is elképzelhetőnek tartotta, hogy 20 év múlva újra migránsproblémával kell az országnak szembesülnie, akkor a Nyugatról idemenekülő fehér bőrszínű, keresztény európaiak kapcsán. Megismételte pártja korábbi javaslatait: kezdeni kell valamit az embercsempész bandákkal, vissza kell állítani a határőrséget, illetve meg kell fontolni egy civil védelmi erő, valamint önkéntes sorkatonaság felállítását. A frakcióvezető a tervezett uniós kvótáról azt mondta: "ne beszéljünk rébuszokban", mondjuk ki, hogy Magyarország népszavazást fog kezdeményezni, akár uniós szinten, hogy ne kényszerítse ránk Európa ezt a rendszert. Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a műszaki határzár eredményességét statisztikai adatokkal igazolta. Hozzátette: szeptember 14-én közel tízezer, szeptember 15-e után napi átlagban 240 illegális migráns érkezett a magyar-szerb határon. Elmondta, hogy a rendőrség több mint 1200 embercsempészt fogott el, a készenléti rendőrségen belül pedig most már 3600 fő a határvadászok létszáma. Közölte azt is, hogy a polgárőrségre is számítanak ebben a feladatban.

Fidesz: az EU válasza nem lehet a korlátlan befogadás Megerősítve a miniszterelnök szavait, Rogán Antal (Fidesz) is újkori népvándorlásként írta le az ideérkező illegális bevándorlók sokaságát. Véleménye szerint ha az EU-nak nem lesz világos stratégiája ez ügyben, akkor egyre tömegesebbé váló népvándorlás ostromolja majd az unió határait, az utánpótlás ugyanis szinte kimeríthetetlen. Hozzátette: az EU válasza nem lehet a korlátlan befogadás, már csak azért sem, mert az unió népei ebben nem értenek egyet. A frakcióvezető elmondta, a magyar emberek 80 százaléka azt várja el a kormánytól, hogy védje meg az országot. Ehhez nem egyszerűen műszaki védelemre, illetve a jogi határzárra van szükség, hanem a rendőrség mellett a honvédségre is - mutatott rá, majd arra kérte az ellenzéki pártokat, támogassák az ezzel kapcsolatos törvénymódosítást. Kontrát Károly kiemelte, hogy a magyar-szerb határ után most a magyar-horvát határt kell megvédeni. Felhívta a schengeni egyezmény azon pontjaira a figyelmet, miszerint a külső határt csak hivatalos határátkelőn, érvényes okmányokkal lehet átlépni. A parlament hétfői ülésén esküt tett a KDNP-s Hollik István és Simicskó István honvédelmi minisztert. Ezt követően elfogadták azt a kormánypárti törvényjavaslatot, amely rendőrségi jogosítványokat ad a migrációs válsághelyzetben dolgozó katonáknak. Képviselői eskütétel A plenáris ülésen esküt tett Hollik István, aki a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottsága elnökének megválasztott fideszes Papcsák Ferenc helyére kerül - a Fidesz-KDNP közös listájáról - a parlamentbe. Hollik István a KDNP-frakcióban dolgozik majd.

Miniszteri eskütétel Ezt követően esküt tett Simicskó István honvédelmi miniszter. A kereszténydemokrata politikus, korábbi sportállamtitkár a két hete lemondott Hende Csabát váltja a tárcavezetői poszton. Őszi munkarend és a napirend elfogadása A parlament a rendes őszi ülésszak első napján - 127 igen szavazattal, 63 nem ellenében - jóváhagyta az ülésszak munkarendjét, majd elfogadta mostani ülésének napirendjét. Ennek részeként a képviselők úgy határoztak, hogy házszabálytól eltéréssel tárgyalják a deviza és devizaalapú személyi és autóhitelek forintosításáról szóló törvényjavaslatot, amelynek vitáját hétfőn, zárószavazását pedig kedden tartják. Nem kapta meg ugyanakkor a házszabálytól eltéréshez szükséges négyötödös többséget az a fideszes javaslat, amely alapján nemcsak a Szegedi Járásbíróság, hanem - területekre lebontva - a pécsi és a zalaegerszegi is ítélkezhetne a határzárral kapcsolatos bűncselekményekben. Így ezt az indítványt nem házszabálytól eltéréssel, hanem sürgős eljárásban tárgyalják, a vitáját kedden tartják. A tömeges bevándorlás kezelését célzó kormánypárti javaslat összegző módosító javaslatának vitája Az Országgyűlés a rendőrségnek és a honvédségnek is új jogosítványokat, valamint feladatokat adott a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idejére. A képviselők 151 igen szavazattal, 12 nem ellenében és 27 tartózkodás mellett fogadták el a Fidesz-KDNP tömeges bevándorlás kezelését célzó előterjesztésének sarkalatos, kétharmados többséget igénylő rendelkezéseit. A törvénymódosítások eredményeként a migrációs válsághelyzetben feladatot kapó katonák sok tekintetben a rendőrökre vonatkozó szabályok alapján intézkedhetnek. A rendőrségnek emellett lehetősége nyílt, hogy a - a nemzetbiztonsági szolgálatokkal együttműködve - külföldi felderítő tevékenységet végezzen az államhatár rendjét veszélyeztető, valamint a terrorizmussal összefüggő cselekmények felderítésére, beleértve az embercsempészek felkutatását és leleplezését. A szavazást megelőzően, az előterjesztők nevében a fideszes Németh Szilárd azt mondta: 41 baloldali politikus miatt a Ház nem tudta a törvényjavaslatot még szeptember elején elfogadni, így erre csak most nyílik lehetőség. A kormánypárti képviselő hangsúlyozta: az indítvány - amely a honvédség határ menti bevethetőségéről szól - azt a célt szolgálja, hogy a határokon meg lehessen állítani az illegális bevándorlást. Simicskó István honvédelmi miniszter a kormány képviseletében kijelentette: a honvédség készen áll új típusú feladatainak ellátására, folyamatosan figyelemmel kíséri a határ menti eseményeket, és a déli határszakaszon ellátott feladatai során maximálisan betartja alkotmányos, törvényi kötelezettségeit. A honvédelmi törvény most javasolt módosítása megfelelőnek mutatkozik arra, hogy a honvédség erői segíthessék a rendőrséget a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején - mondta. Kontrát Károly belügyi államtitkár hozzátette: a kormány továbbra is elkötelezett Magyarország törvényes rendjének garantálása iránt. A képviselői felszólalások során Kósa Lajos (Fidesz) azt mondta, a javaslat azt kéri, hogy a bevándorlási vészhelyzet során a magyar honvédség részt vehessen a határok védelmében, ugyanis ez az egyik alapvető feladata. Z. Kárpát Dániel (Jobbik) arról beszélt, hogy a regisztráció felfüggesztése és a határ hermetikus lezárása irányába kellene elindulni. Varju László (független) kijelentette, hogy a hadsereg bevetése megoldást nem, csak áldozatokat hozhat, ezért a Demokratikus Koalíció politikusai nemmel fognak szavazni a kezdeményezésre. Novák Előd (Jobbik) javasolta, hogy hívják haza az "idegen érdekeket szolgáló" honvédeket. Egyúttal közölte, hogy kedden önkéntes tartalékosnak jelentkezik. Vejkey Imre (KDNP) eldöntendő kérdésnek nevezte, hogy érvényben vannak-e még az európai egyezmények. Ha igen, akkor meg kell védeni az EU és Magyarország határait - szögezte le. Schiffer András (LMP) hangsúlyozta, hogy az alaptörvény is világosan elkülöníti a rendészeti és a honvédelmi feladatokat. Bárándy Gergely (MSZP) azt mondta, hogy a kormánypárti képviselők képtelenek szakmai érveket felsorakoztatni a javaslatuk mögött.  Apáti István (Jobbik) bírálta "a klasszikus szélsőliberálisokat, a liberálnácikat". Szavait Jakab István (Fidesz) levezető elnök visszautasította. Simicskó István hangsúlyozta: az alaptörvény elfogadásával nem változott a minősített időszaki jogrend, az új állapot pedig nem üresíti ki a veszélyhelyzeti kategóriát. Kijelentette azt is: a honvédek a Határozott fellépés 2015 hadgyakorlat keretében készülnek fel a feladatra, és szólt arrol is, hogy növekedett a terrorfenyegetettség Európában a tömeges migráció hatására. Balla Mihály (Fidesz) arra mutatott rá, hogy Közép-Európában több ország is fontolgatja a honvédség bevetését, míg frakciótársa, Tuzson Bence visszautasította, hogy alkotmánymódosításra lenne szükség. Németh Szilárd (Fidesz) hangsúlyozta: a javaslat mind az alaptörvénynek, mint a nemzetközi egyezményeknek megfelel.

Az ülésen elnöklő Lezsák Sándor (Fidesz) a vitát lezárta.

Forrás:

http://zaol.hu/belfold/orszaggyulesi-kronika-orban-viktor-napirend-elott-1727481

2015.09.21.

Beszélgető partner: Akkor mért nem szereztek érvényt a törvénynek ?? Ja, mert a fidesz is kakis. Tetszik · Válasz · szeptember ......

Hozzászóló: Miért lehet még mindig hallani a verbális baromságokat? Tiltsátok ki a kaszinóból! Tetszik · Válasz · szeptember .......

Varjú Zoltán Kedves Beszélgető partner, nem ismerem Önt és nem szokásom senkit ismeretlenül kioktatni,annyit a felvetésére szeretnék válaszolni...hogy szíveskedjék mutatni az elmúlt néhány ezer évre visszamenőleg olyan politikai (uralkodói) réteget és időszakot, amikor ne követtek volna el disznóságokat...elhiheti, hogy a Mi köreinkben sem korlátolt senki annyira, hogy ne lenne tisztában azzal, hogy bármelyik politikai tömbben ne lehetne olyan egyén, aki méltatlan a posztjára....Velük szemben eljárást kell indítani és ha beigazolódik az érintett személy felelőssége, meg kell büntetni... Azt bizton merem állítani, hogy az a nagyságrendbéli különbség, amit hazaárulásnak lehet nevezni a Mi köreinkben nem lelhető fel sorozatosan és előre kitervelten, amit ráadásul csoportosan végeznek...mint az a mostani ellenzéknél mindennapos. ...amit minduntalan a szemünkre hánynak, ha előfordul egy-ritka példa, többnyire gazdasági visszaélésre vonatkozik, amelyek esetében Én magam nem láttam még olyan elmarasztalást ami tömegesen zajlott volna!!! Úgyhogy úgy am Block a vádaskodást vissza kell utasítsam! Ami viszont az igazi hazaárulást jelenti azt a tényt a másik félen, sajnos tömegesen lehet tapasztalni és nagyon bízom benne, hogy mielőbb, ha másképp nem, akkor állampolgári bejelentések útján...de meg fognak kezdődni az ilyen gazemberek ellen a vizsgálatok iránt a bejelentések! Üdvözlettel. Tetszik · Válasz · 1 · szeptember .......

Hozzászóló: Ennyit nem érdemel. Tetszik · Válasz · szeptember .......

Varjú Zoltán Nem baj, had vigye a hírt az Övéinek... Tetszik · Válasz · 1 · szeptember ........

Varjú Zoltán ...nem felejtünk! Tetszik · Válasz · 1 · szeptember .......

Beszélgető partner: Hány év kell még ehhez Zoltán ? Állampolgári bejelentés ?? Választási ígéret volt az elszámoltatás ! Az ellenzék a fejetekre piszkít, és csak lapítotok, vagy az ellenzékhez hasonló stílust, módszereket vesztek fel, mint ez az ostoba, aki itt viszhangol önnel. Hogy értsem a rábólintását arra, hogy annyit nem érdemel "? HÁZON BELÜL MEGY A POLITIKA ? Tetszik · Válasz · szeptember ........ Varjú Zoltán Válasz írása... Hozzászóló Ha így van ...hogy lehet hogy azok hazaáruló patkányok még mindig szabadlábon vannak és csak uszítanak és uszítanak?????? cry hangulatjel cry hangulatjel Tetszik · Válasz · ------.........

Varjú Zoltán Kedves Beszélgető partner, valószínűleg azon kevesek közé tartozok, akik a kritikai hangnemre bármikor megpróbál válaszolni, mert a párbeszédnek vagyok a híve és nem az acsarkodásnak....Aki bűnt követ el, még attól is illik megkérdezni, ha mást nem is, hogy miért volt rá szüksége....ha valaki a politikai meggyőződésében eltér, vagy nem azonosul mindennel, az számomra nem ellenség, mert Én nem úgy élem az életem, hogy aki nincs velünk az ellenünk...nem vallok Önsorsrontó és hazaáruló elveket...ugyanakkor arra sem vagyok hajlandó, hogy másokat kirekesszek mert esetleg az a könnyebb és egyszerűbb, mint a valós problémákra megkeressem a válaszokat és ha van rá mód akkor magát a megoldást! Öntől semmi egyebet nem kérek mint a fentiek elolvasását követően, legalább 10másodperc erejéig gondolja át amit leírtam.... Tetszik · Válasz · XX órája · Szerkesztve

Varjú Zoltán ......ugyanakkor válaszolni próbálok néhány felvetésére Beszélgető partner... 1./Az hogy hány év kell még, illetve mennyi szükséges, arra nem lehet egyértelmű választ adnom, főképp azért, mert Én nem vagyok Jogász és nem vagyok parlamenti képviselő, se önkormányzati és még csak, közszolgálati munkatárs sem, aki direktben eljárhatna ebben...viszont hogy ne térjek ki: Egy év is sok számomra, lehetőleg mielőbb! 2./ Az állampolgári bejelentést nem véletlenül vetettem fel, mert így presszionálható a közhatalom, amelyben a teljes társadalomba betagozódtak azok, akik a régi és új világ nemzetrontó hazaárulóit képviselik és ha tetszik, bojkottálják, hogy előrelépés történhessen ebben az ügyben is ami egyből az elszámoltatás valós elmaradásának a problémájára is rögtön rámutat....sokszor az átlagpolgárok a szélesebb családban kellene felleljék azokat, akik gazdaságilag és politikailag elárulták a Hazánkat....na de ez nem nagyon szalonképes sehol sem....úgyhogy a nyálfröcsögő vérre éhező bal-jobb-liberál szélsőségesek is hamar alább hagynak az ordítozásukkal (többnyire mást se tudnak!) ha egy kicsit el kezdik kapargatni a felszínt körülöttük, vagy a szélesebben vett értelemben a családjuk környékén......na szóval Beszélgető partner ez a nagy büdös helyzet és pont emiatt lehetetlen közel évszázados örökségnek örvendő bűnökből kinőtt egzisztenciájú Vezetők közt megkeresni azokat, akik fedhetetlenek lennének....van egy rossz sejtésem, hogy túl sokan nem lehetnek....viszont pusztán azért választani arra felkészültségben és szellemi képességben gyengéket, mert talán az Ő köreiben nincs ilyen, az meg nonszensz... van egy mondás, ha valaki alkalmatlan vezetőnek, mert szándékosan mást mond mint amit tesz az tisztességtelen, aki meg azt sem tudja mit beszél...az köz és önveszélyes! A fent leírtakkal, meg arra szerettem volna válaszolni, miszerint Ön úgy gondolja az ellenzék a fejünkre piszkít! Nos az ellenzék többsége, majd mind azt sem tudja mit beszél, így ismétlem önmagam: Köz és Önveszélyesek....akik meg velük tartanak, azok szíveskedjenek bölcsen hallgatni és tudomásul venni, hogy az az út a szakadékba vezet....ha a szélére érnek, majd el fogják hinni, addig meg téphetem a pofám, akkor se hinnék el....Na de egy kis önelégültséghez szeretnék muníciót adni, hogy igen Én magam sem gondolom azt, hogy majd amit Én mondok az lesz a világító fáklya a sötétségben...nem nincs fáklyám és nincs öngyújtóm, vagy gyufám se....Viszont nem vagyok hajlandó belépni a sötétségbe, amíg ezekkel nem rendelkezem...Tehát nem vagyok és nem leszek, se parlamenti se önkormányzati képviselő és köztisztviselő sem meg jogász, mivel nem vagyok szakmailag képzett (politológus)....ugyanakkor azt ne rejtsük véka alá, hogy azok akik most sárral dobálnak minket...pusztán hatalomvágyból és ha egy mód nyílik majd rá a gazdasági előnyök megszerzéséért teszik... nincs bennük egy szemernyi a közért valóban tenni akarás sem... akik elkötelezettek a nemzetért...legyenek bármilyen pozícióban azok párbeszédet akarnak, mert tudják, hogy csak az visz előre....... Tetszik · Válasz · XX órája

Beszélgető partner: Zoltán Sok olyan dolgot leírt amivel egyet lehet, és tudok érteni, de, hogy általánosítani lehet Mo. on, hogy minden család felelős a 150.000 milliós privatizációs sikkasztásért, és 650 mázsa aranytartalékunk eltüntetéséért, köz, uniós pénzekért, IMF hitelek mellett, az államadósság megnégyszerezéséért az az állítás nem áll meg a lábán. Ez esetben valóban nagy jólét országa lennénk, de vannak sajnos elképesztő társadalmi különbségek, és fennálló társadalmi igazságtalanságok, amiben a fidesz szintén nem tartotta be a választási ígéretét. Számos ilyen pont van. Az utóbbi időszak választási eredményei ezt szépen, vagy inkább csúnyán beigazolják. Utolsó mondatai azt az aggodalmamat erősítik, hogy a fidesz egy aljas utolsó megalkuvó, aki az előzőek tevékenységét viszi tovább, Becsapta, elárulta a népet, aki a szoclib ellenében szavazott elsősorban rájuk.Tetszik · Válasz · XX órája

Varjú Zoltán Nem lehet azonosítani a személyes véleményemet a FIDESZ álláspontjával, mert nincs hozzá jogom, hogy a nevében nyilatkozzak...ennek ellenére fenn tartom amit mondtam és az utolsó mondatom a jövőbe előre mutat, mert az visz előre.... az acsarkodás és a sárdobálás legyen a nemzetrontók és hazaárulók sajátja... Én meg azt mondom, hogy határozott fellépéssel vissza kell utasítani minden ilyet és kellő megalapozottság mellett fellépni és igen elszámoltatni azokat akik bármilyen gazemberséget elkövettek...itt az egyént kell személyesen elszámoltatni, mert többnyire az elkövetett bűnök, mindig konkrét személyekre mutatnak... Az ellopott 650 mázsa aranyban és a privatizációs EU-s források lenyúlásait és az IMF hiteltárgyalásait nem varrom kollektíve senki nyakába és nem is arról beszéltem....megnyugtatásul Én magam sem tartottam gyertyát egyik eseménynél sem. Persze az lenne a könnyű Út, hogy megbélyegezzünk egy közösséget és rájuk kenjük összemaszatolva a terheket és bűnöket...viszont mindenkit ki kell ábrándítanom, hogy a jelenben és a jövőben (legalábbis a közeliben) nem látni másokat (újra ismételve önmagam) a politikai palettán mint, olyanokat akik AZT SEM TUDJÁK MIT BESZÉLNEK, tehát: KÖZ ÉS ÖNVESZÉLYESEKET és nem mellesleg tehetségtelen egyéneket, akik azt hiszik magukról, hogy politikusok akik kihívhatják a FIDESZ-t .... minden hiba ellenére, az elmúlt 75 évben a teljes Kárpát-medencei Magyarságért Ők tették mindez idáig a legtöbbet... Tetszik · Válasz · XX órája

Varjú Zoltán Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Tetszik · Válasz · XX órája

Beszélgető partner: Ember ! Mért nem mondod ki nyíltan, hogy építsünk nektek is egy szocializmust, amit megint le lehet rabolni ! Azok, akik azt sem tudják mit beszélnek " azért beszélnek úgy, mert pl 72 millióért vették az 1,118 milliárd értékű Bakonyi bauxitbányákat, kiutalt közpénzen, és hasonló aránytalan, és tisztességtelen tranzakcióval, lopással a népgazdasági jelentőségű ALUMÍNIUM IPARUNKAT ! Vörösiszap katasztrófával, emberáldozatokkal egyenlítették ki a különbözetet !!!! Ezekkel akartok ti PÁRBESZÉDET," mint írod ??? Nem könnyű ehhez gorombaság nélkül hozzászólni, pedig ez csak 1 tétel. Nem könnyű, mert ez nem más, mint cinkosság, és ebből adódóan a hazaárulás határát súrolja, ha át nem lépi. Ez nyílt szembefordulás a néppel, és csupán a gazdasági bűnözőknek előremutató, nem a népnek, mert a nép, és közpénzek rovására hagytok futni felelősöket, aminek mindíg, hogy a példának említett témához kapcsolódjunk, egy Íllatos út" a vége. Ilyen szintű megalkuvásra a választók nem adtak felhatalmazást, és nem is fognak, mert ez cinkosság, ezer, és ezer hasonló esetre. Főleg nem a társadalmi egyenlőtlenségek, igazságtalanságok fenntartása mellett, amivel újabb be nem tartott választási ígéretet érintünk !Ott áll emlékeztetőül a fidesz megalkuvásának mauzóleuma városok százaiban, a szoci - fidesz milliomos negyedek ! A másik oldalon a hajléktalanságba kényszerített tömegek sorfala. ALJAS ÁRULÁS A NÉPPEL SZEMBEN !!!! Tetszik · Válasz · XX órája

Varjú Zoltán Örülök az Ember jelzőnek, mert a mai világban, talán pont annak maradni a legnehezebb, mert ha azok maradunk attól leszünk különbek a nemzetrontók és hazaárulók rétegétől....sajnos azt tapasztalom, hogy Beszélgető partner a lényegi dolgot nem értette meg....a szocializmus ideája, mint az bebizonyosodott ugyanolyan korrupt és romlott belterjességen alapult mint a liberál-fasiszta demokráciák. Tehát: nem mondtam és nem állítottam, hogy erre áhítoznék....amiről beszéltem, hogy MEGALKUVÁS NÉLKÜL! az EGYÉNT és AZOKAT a KONKRÉT FELBUJTÓIKAT akik mögöttük állnak kell következetesen és határozottan elmarasztalni! De azon választópolgárokkal, akik összességében egyharmadnyian más politikai pártokra szavaztak és azon tömegre, akik meg senkire sem adtak voksot, mert a BalJobbLiberál-fasiszták elveivel meg úgy am Block a politikával nem tudtak és nem akartak azonosulni és természetesen a FIDESZ-re sem adtak voksot... Na szóval, tudja kedves Beszélgető partner, egy Nemzet nem úgy működik, hogy aki nincs velünk az ellenünk! AZ IGAZI HAZAÁRULÁS AZ LENNE, HA AZ ÖN KÖVETKEZTETÉSÉNEK MEGFELELŐEN A MÁSIKNAK A VÉLEMÉNYÉT ÉS MONDANDÓJÁT MEG SEM HALLGATNÁM. Akárcsak, ahogy most Önnel próbálom, higgadtan és a politikai meggyőződésemet félretéve fair play módon, ütköztetni a véleményünket... ettől lehet előrébb lépni. Az nem segít, hogy azon politikusokkal, akik a Nemzet és Haza érdeke ellen tettek, összemosom a választókkal....ismerek Én magam is személyesen, olyan nyugdíjas korú hölgyet, aki az MSZP-re szavazott, pusztán megszokásból, mert azt hiszi, hogy valódi baloldali szociális érzékenységű pártról van szó...miközben az egyik legvadkapitalistább Nemzet ki és/vagy eláruló politikai tömbnek egyik eklatáns példája...Nos Ön szerint az a hölgy is cinkos és Hazaáruló, aki tisztességgel felnevelte a három gyermekét, szakmát, diplomát (kinek-mit) adva a kezébe és gondoskodó anyai-nagyanyai szívvel 9unokáját a mai napig segíti...nem loptak (ismerem személyesen) egyszerű életet éltek és ezáltal csak adtak a Hazának.... Nos Beszélgető partner, Ön szerint az ilyen Honfitársunkkal nem kell személyesen, vagy közvetve párbeszédet folytatni? Nem Ön szerint Ő is cinkos és bűnös, mert még egyszer: Aki nincs velünk az ellenünk? Tudom sokaknak ez az egyszerűbb és könnyebb út....nem tudok megálljt parancsolni senkinek.....tessék csak birka módra a szakadék szélére vánszorogni, amit az ilyen és ehhez hasonló gondolkodású lövészárokásásban jeleskedők érdemelnek...azért remélem a szakadék szélén el fognak gondolkozni, mielőtt a mélybe vetné bárki is magát és nem teszi meg....mert például Nekem, minden olyan polgár, aki a Nemzet ellen nem tesz tevőlegesen és a Hazáját nem becsmérli és nem rekeszt ki másokat pusztán elvakult gyűlölettől vezérelve, Nekem az Honfitársam.... Tetszik · Válasz · 1 · XX órája

Varjú Zoltán ....éljen az bárhol a nagyvilág szegletében... Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Tetszik · Válasz · XX órája

Beszélgető partner: Ki beszélt itt öreg hölgyekről, pusztán szavazókról ember" ? Mért terelsz gazdasági bűnözőkről hétköznapi öreg hölgyekre ? Ez ugyanaz a duma, mint amit a balosok engednek el a gyűlöletkampányukkal, nevezetesen, hogy aki megnevezi a bűntetteket, bűnösöket, az gyűlölködő ! Köszönöm, hogy megerősített abban a sajnálatos megállapításomban, hogy a fidesz megalkudott a baloldali gazdasági bűnözőkkel, bankokkal, külföldi uzsorásokkal, a nép feje fölött, választóinak akaratával, elvárásával szembefordulva. Tényleg rátok fér a hajrázás, mert mióta kimutattátok a fogatok fehérjét, a 2014 es választás után a lakosság alsó rétegeinek ellehetetlenítésében, egyetlen választást sem nyertetek. Most hallom, hogy a nyugdíjba eddig beszámító szakmunkástanuló éveket, sunyiba kivettétek a nyugdíjba beszámító időszakból, csupán a nyári gyakorlat 1-2 hónapja lesz beszámítva Nem sül le a bőr a mocskos képetekről !? És még itt Magyarországozol ! ?Tudod kinek vagy te honfitársa ? A Vass Albert által megjelenített patkányoknak ! Tetszik · Válasz · XX órája · Szerkesztve

Varjú Zoltán Természetesen a stílus Maga az Ember! Nem szeretnék abba az irányba elmenni, hogy egymás verbális támadását helyezzük előtérbe...mivel kölcsönösen nem ismerjük egymást, de hogy lássa próbálok a mögé látni aki amit mond milyen nézeteket vallhat, vagy legalábbis mihez tartja közelebb magát... Javítson ki ha rosszul gondolom, de Ön inkább a jelenleg (bal-jobb-liberál fasiszták által helytelenül) a szélsőségesnek és általánosan kirekesztőnek kikiáltott Jobbik irányvonalát gondolná közelebb...persze javítson ki ha nem így van...pusztán azért bátorkodok ilyet vélelmezni, mert számtalan szimpatizánsukat és képviselőjüket ismerem személyesen is...(akik)arról próbálva meggyőzni a személyemet, hogy a "radikális" út vezet jóra... Én meg folyamatosan elmondom, hogy az csak bánathoz és sok keserűséghez és valódi mindenki által elfogadható, igazságos megoldáshoz nem fog vezetni...ettől még a Jobbikos szavazók 90%-ára puszta rossz indultból sem lehet rásütni, hogy fasiszta lenne....mint ahogy az idős hölgy példájából levezettem, Ők sem hazaárulók...mint ahogy a FIDESZ szavazók sem azok... Az Ön arcán a bőr remélem nem annyira vastag, hogy ne értse meg amiről beszélek....és még egyszer utoljára elmondom...sem Én sem pediglen a családom...nem vette el Öntől meg senkitől se a Nemzet aranyát, sem pediglen IMF hazaáruló hitelmegállapodást és Spontán szabad rablást (privatizációt) sem folytatott.... Az acsarkodás és a mások kirekesztése, nem elfogadása, hogy egy idős nagymama szavazhat másra is, vagy ahogy Én teszem..pusztán arra ad igazolást, hogy az olyan emberek és csoportok, akik csak fröcsögnek...semmivel sem különbek azoknál akik a belterjesség elve, urambátyám és Mi almunk kölykei elve alapján elárulták a Nemzetük... ugyanolyan elven működik ezen belterjesség az acsarkodók közt is, mert ugyanabból az ideológiából építkezik, mint aki csak barát és ellenségképben látja a világot...az élet nem fekete és fehér... Az hogy Ön nem tart a Honfitársának, pusztán azért mert más a politikai véleményem....az legyen az Ön lelkiismereti / lelkiismeretlen problémája...ettől még Én nem gondolok Önre ellenségként....csak nem osztjuk egymás politikai véleményét...ezáltal semmilyen minősítő kijelentést nem teszek, pedig akik a beszélgetésünket olvassák biztosan valami hasonlót várnának....és ugyancsak még egyszer de utoljára...MINDEN MEGALKUVÁS NÉLKÜL....a valódi bűnösöket el kell marasztalni, ideológiáktól és izmusoktól mentesen....mert számomra nem számít, hogy kinek fia lánya is legyen az elkövető(k)... Itt nincs helye sem érzelmeknek sem pediglen hovatartozásnak sem.... Tetszik · Válasz ·XXX perce

Varjú Zoltán ....ugyanakkor összemosni a képviselőket és a mögöttük felsorakozó a háttérből irányító gazdasági körökkel az átlagpolgárokat....gyomorforgató....a politikai meggyőződéshez és a vallásgyakorláshoz való jog egyetemleges...sem Nekem sem Önnek nincs ahhoz joga kedves Beszélgető partner, hogy ezt megvonja, vagy akárcsak megkérdőjelezze bárkitől is... a személyes véleményem, meg semmire sem ad megerősítést, se pro se kontra...nem vagyok politikai tömb...csak egy egyszerű állampolgár. Tetszik · Válasz · xxx perce · Szerkesztve

Varjú Zoltán Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Tetszik · Válasz · XXX perce

Beszélgető partner: Varjú Zoltán Nem látok értelmét további vitának, mivel amit leír, az a kéz kezet mos tényállását 100 % osan alátámasztja. Teljesen olyan érzésem van, mint amikor a szoclib manipulátorokat, vagy a DK s Varjú Lászlót olvasom. Minden írása megalkuvás, mint már írtam, politikai bűnözőkkel, az ország tönkretevőivel. Alig hiszem el egykori fidesz szavazóként, hogy egy állítólagos fidesz szimpatizánstól ilyen gondolatokat kell olvasnom. Zoltán ! Ön azonosul olyan zsíványsággal, hogy pikk pakkra egy párt segget csinál a szájából, és homlokegyenest mást csinál, és fröcsög" mint amire a választók felhatalmazták, hitelt adva a választási ígéretüknek ? Miről beszél itt össze vissza választó és honatyák, háttér összemosásáról, mikor ön mossa több ízben össze őket első perctől, öreg balra szavazó hölggyel" példálózva smile hangulatjel Megnyugtatom, hogy semmiféle bal jobb szélsőséggel nem azonosulok, sem, még csak holokausztot sem tagadok, mint ahogy találgatásaival próbál afféle képet kialakítani rólam. Igen, a stílus maga az ember" így nem tudom elfogadni, hogy ön itt össze vissza zagyválva, próbálkozva a szélhámosok intelligenciáját előadni, fölé helyezi magát egy VASS ALBERTNAK, és a jelenlegi helyzettel teljes mértékben azonosuló írásának. Mivé lett a fidesz ? És miféle alakok veszik itt szájukra Magyarországot ?? A SZAKMUNKÁSTANULÓ ÉVEK ELVÉTELÉRE hozott intézkedés ön általi magyarázatát még elolvasnám, ha már nem fért eddig bele, na meg úgy látom erősen kerüli, ahogy a választási ígéreteket is. Zagyvasággal terelésre, magyarkodására nincs további igényem a hiteltelen csatakiáltásaival. Az már megbukott sajnos. Tetszik · Válasz · XX perce · Szerkesztve

Varjú Zoltán Kedves Beszélgető partner nem gondolom, hogy személyemet Wass Albert fölé / alá soroltam volna.... hiszen a mondandómban, semmilyen összefüggést és hasonlatot , (amúgy írásait elismerve) nem próbáltam kontrasztba állítani a mondandómmal...Amiről Én beszéltem következetesen, az semmi egyébről nem szól, mint hogy nem csak politikusokból áll a világ.... és nem Én hoztam fel minduntalan, hogy "elloptátok" "építsünk nektek is egy szocializmust" az állítása szerinti szakmunkástanuló évek ellopása kapcsán "nem sül le a p... a bőr" és egyebek, de nem kívánom sorolni, hogy milyen vádaskodással próbált azonosítani engem, mint akár elkövetőt, vagy annak cinkosát....miközben olyanokra is hivatkozott, akikkel sosem voltam véleményazonosságon... a vörös iszap katasztrófája kapcsán, miközben Önnek mint állítólagos FIDESZ szavazónak kellene a legjobban tudnia, hogy a katasztrófához 0!!! köze van a FIDESZ-nek, tehát nem gondolom, hogy Én össze szeretnék mosni bárkit, vagy bármit is...Ön azért olvassa el nyugodtan miket írt.... amiért Önnek ez össze-vissza zagyválásnak tűnik, pusztán azért van, mert még mindig nem tudja elfogadni azt, hogy attól mert valaki bizonyos politikai nézettel azonosul, vagy legalábbis még mindig azt vallja a nézetéhez közelinek...attól még mellette Ember maradhat és nem ellenségnek kezeli azokat akik másként vélekednek.... A választási ígéreteket, kifejezetten, azok irányában kell megfogalmazni, akik azokat megfogalmazták....ugyanakkor hozzá teszem, ismételve önmagam, hogy az elmúlt 75 évben függetlenül, hogy milyen visszaélések történtek ezen időszak alatt és személyesen kit / kiket terhel (amit utoljára mondok el: ki kell vizsgálni és méltó büntetéssel kell jutalmazni, legyen az bárki!) Nos: az elmúlt 75 év alatt MINDEZ IDÁIG A LEGTÖBBET TETTE A KÁRPÁT-MEDENCEI ÉS ÖSSZMAGYARSÁGÉRT A FIDESZ/KDNP KORMÁNY......tetszik e ez, vagy sem valakinek..... ja és igen: Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Varjú Zoltán: Ha gondolja a beszélgetésnek pontot tehetünk a végére. Üdvözlettel: Varjú Zoltán...állampolgár (FIDESZ szavazó)

Beszélgető partner: Varjú, önnek kell elolvasni amit írtam, mert pl a vörösiszapnál szó nincs róla, hogy a fidesznek rónám fel a dolgot, a fidesznek felelősségre vonási kötelezettség elmulasztását rovom fel, mint minden más témánkban, és alkalommal. minden hozzászólásomban, valamint hogy választási ígéreteinek be nem tartásával a választók elárulását, hátbatámadását követte el, ennyi, ne Kárpát medencézzen, mert az egy más téma, arról is meg van a véleményem, és ne Magyarországozzon, mert épp az lenne az árulás tárgya, az önhöz közel állóktól, többek között ! Mik az őn politikai elvei" ezekkel azonosulva ? Szájából segget csinálni, nevetséges csatakiáltástól elnéző hozzáállást várva ? Tudja mi az én elvem, megosztom önnel ! Aki ma Mo. on bármelyik párt mellett teljes mellszélességgel kiáll, az elmeállapotában erősen megkérdőjelezhető ! Tetszik · Válasz · 47 perce Varjú Zoltán Varjú Zoltán: Ha gondolja a beszélgetésnek pontot tehetünk a végére. Üdvözlettel: Varjú Zoltán...állampolgár (FIDESZ szavazó) valamiért ezt nem rögzítette az oldal... Tetszik · Válasz · XX perce

Varjú Zoltán Kedves Beszélgető partner: Az elmeállapotomat eddig a környezetemben még nem kérdőjelezték meg emiatt nem volt orvosilag szükségem ilyenre...de azért a felvetését figyelembe veszem...viszont a lakosság szavazókorúak nevében, akik elmentek és elmennek szavazni visszautasítom, hogy bárki is megkérdőjelezze az ilyen irányú döntését, mindegy kire adja a voksot......azt a vádat amely a FIDESZ irányába lett megfogalmazva az Ön részéről miszerint elárulta a választóit és had ne soroljam...szeretném megint csak visszautasítani! Már korábban leírtam nem szeretném hosszasan ismételni magam, : " 1./Az hogy hány év kell még, illetve mennyi szükséges, arra nem lehet egyértelmű választ adnom, főképp azért, mert Én nem vagyok Jogász és nem vagyok parlamenti képviselő, se önkormányzati és még csak, közszolgálati munkatárs sem, aki direktben eljárhatna ebben...viszont hogy ne térjek ki: Egy év is sok számomra, lehetőleg mielőbb! 2./ Az állampolgári bejelentést nem véletlenül vetettem fel, mert így presszionálható a közhatalom, amelyben a teljes társadalomba betagozódtak azok, akik a régi és új világ nemzetrontó hazaárulóit képviselik és ha tetszik, bojkottálják, hogy előrelépés történhessen ebben az ügyben is ami egyből az elszámoltatás valós elmaradásának a problémájára is rögtön rámutat....sokszor az átlagpolgárok a szélesebb családban kellene felleljék azokat, akik gazdaságilag és politikailag elárulták a Hazánkat....na de ez nem nagyon szalonképes sehol sem....úgyhogy a nyálfröcsögő vérre éhező bal-jobb-liberál szélsőségesek is hamar alább hagynak az ordítozásukkal (többnyire mást se tudnak!) ha egy kicsit el kezdik kapargatni a felszínt körülöttük, vagy a szélesebben vett értelemben a családjuk környékén......na szóval László ez a nagy büdös helyzet és pont emiatt lehetetlen közel évszázados örökségnek örvendő bűnökből kinőtt egzisztenciájú Vezetők közt megkeresni azokat, akik fedhetetlenek lennének....van egy rossz sejtésem, hogy túl sokan nem lehetnek...." Tehát ennyit erről.....Örültem hogy beszélgettünk...... Tetszik · Válasz · XX perce · Szerkesztve

Varjú Zoltán ja és: Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! és igen.....: Hajrá FIDESZ! Tetszik · Válasz · XX perce

 Varjú Zoltán Az ember szava nem szél, ami jön és elmegy...Amit az ember mond, az úgy is kell legyen...Nem csuda ez, hanem becsület.."" Wass Albert. Tetszik · Válasz · XX perc

Beszélgető partner: Varjú 3 szor, de lehet, hogy 4 szer is elismételted azt a hazaáruló szöveget, amivel körömszakadtáig véded az ország tönkretételéért felelősöket, hétköznapi embereket megnevezve felelősöknek, aljas módon, a bűncselekményeket bagatellizálva, arról terelve. Miféle ember vagy te, aki a nyomorgókra hárítja az ország tönkretételét, a felelősök számát néhány" de nagyon kevésre redukálva ? Hány csótány lakik szerinted a milliomos negyedek százaiban, több száz milliós villák ezreiben magyar ember " ? Nem sül ki a szemed ilyeneket leírni, állítólagos elmeproblémáktól mentes " állampolgárként ? Te már nem is a fideszt véded, hanem az összes aljas gazember gazdasági bűnözőt, pártállástól függetlenül, ami azt az állításomat támasztja alá, hogy megalkudtatok a baloldali ellenzékkel ! Olvasod is amit írsz, vagy csak bemásolod 4 szer ugyanazt, kicsit más szavakkal ? Semmi önkontroll ? Bevállalsz a fideszes koncért bármilyen gazemberséget ? Pfújj ! Akkor végre válaszolj, aktivista ember" ! Mért loptátok ki a tanulóidőt a választók, a közvélemény tájékoztatása nélkül a szolgálati időből, baszd szájba ... stílusos ember " és mért csináltatok a szátokból segget a választási ígéretetekhez képest ? Mért nem válaszolsz, tiltja a tiszteletre méltó politikai pártállásod ? Elkötelezett vagy a patkányok honfoglalásában ? Tetszik · Válasz · XX órája · Szerkesztve 

Varjú Zoltán: Vass Albert az ...Wass Albert kedves Beszélgető partner! A patkányok már évszázada hont próbáltak foglalni és vannak követői, megint csak ismételni vagyok magam kénytelen, mert nem vagyok elvtelen és még csak a gazembereket sem vagyok hajlandó oltalomba venni, mert aki gazember az az is marad...az Ön acsarkodó hangnemén Én jómagam nem tudok segíteni és említettem a stílust is, de higgye el nem várom el Öntől, mert az csak azoknak a sajátja akiknek van....se négyszer, se sehányszor nem kívánok bemásolni semmit....a nyomorgókról úgy gondolom, hogy tudnék Önnek mondani konkrét tényeket....mert nekem, meg mint rajtam kívül még sokaknak, nem csak megszületni volt nehéz....ettől függetlenül, mindenki a saját életének a sikerkovácsa, avagy elrontója.... nem tudok mást mondani, mint TANULNI, TANULNI, TANULNI...és akkor lehet reménye bárkinek.... sohasem laktam milliomos negyedben, ugyan ismerek olyanokat....a két dolgot nem keverem össze, mivel mindig az egyént nézem és nem azt amilye van....ha gazember, akkor az az...tudja a meleg vizet azt nem kell feltalálni.... sosem bagatellizáltam el a bűncselekményt...ha ez fennáll bárki is legyen...mint már megint csak az ismétlésre kényszerítve: meg kell büntetni akárkiről is legyen szó.......épp elméjű ember nem mondhat mást, mint ezt, hogy a bűnözőt el kell ítélni...de azt nem csak ráolvasni kell valakire, hanem a rábizonyítást követően börtönbe is zárni....különben acsarkodásról és rágalmazásról beszélünk...amit szintén büntetni KELL! A tanulóidőre amíg nem tájékozódtam ez ügyben...nem tudok mit mondani, feleslegesnek tartanám és elvtelennek, míg nem látok tisztán....az acsarkodást meg másra hagyom....vannak elegen, kár lenne szaporítanom azok táborát. Végezetül 1./ verzió: Ha Ön valóban, mint állította, FIDESZ szavazó volt, akkor felhomályosítom, hogy körülbelül annyira cinkos, mint Én magam a saját állítása szerint, mert a FIDESZ/KDNP Kormány megválasztásánál ugyanúgy szerepet vállalt, mint azt tették rajtunk kívül sokan....mondjuk politikai "képviselőséget" ezzel még nem vállal senki, így okafogyott lenne a másik polgártársunkat vádolni...de sebaj....Az Ön gondolkodása szerint vica-verza lehetne Önt is elítélnie bárkinek emiatt, mint azt például rajtam szeretné számon kérni, mint ha bármilyen szinten befolyásolni lennék képes az eseményeket....ezt ha rossz indulatú lennék az épp elméjűség irányában szintén kérdezhetném Öntől is, de nem teszem, mert a párbeszéd híve vagyok és nem a hasztalan fröcsögésé... Végezetül 2./ verzió: amennyiben mondjuk nem igazság tartalommal bíró állítást fogalmazott meg, mint Ön FIDESZ szavazó volt, akkor az valótlanságot jelent....nem szeretnék senkit megbántva olyat mondni, hogy akkor hazug.....de azt mindenki maga döntse el, hogy ebben az esetben mit mondana....Én inkább megalkuszok saját magammal és SOHASEM MÁSOKKAL! ezért csak a következőt fűzöm hozzá a beszélgetésünkhöz és ezzel zárom is részemről, mert úgy illik, hogy másokra is kell szentelnem időt, mert Nekik is szükségük lehet néhány emberi és kijózanító szóra......

"Az ember szava nem szél, ami jön és elmegy...Amit az ember mond, az úgy is kell legyen...Nem csuda ez, hanem becsület.."" Wass Albert.

Üdvözlettel...egy még mindig FIDESZ szavazó...ja és : Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! ....és igen...: Hajrá FIDESZ! Tetszik · Válasz · épp most · Szerkesztve

Beszélgető partner: Varjú, már megint csak károgsz ! Ez a fidesz rég nem az, amire én szavaztam annak idején, 98 ban ! Te ezt nem vetted eddig észre, te szerencsétlen hülye ! Na én meg ezzel zárnám, és azt hiszem, ebben minden benne van ! Fogadd őszinte megvetésem az ostobaságodat illetően. Remélem, csak erről van szó, és nem egy mocskos tolvaj kicsit ide is, kicsit oda is, megélhetési szélhámossal volt dolgom. Tetszik · Válasz · XX perce

Varjú Zoltán Az Önt minősítő hangnem, amelyből egy életében megcsömörlött, mint említette minden pártot gyűlölő (hiszen az nem épp elméjű Ön szerint aki a politikai pártokra szavaz, legalábbis a jelenben) és mára már kórosnak tűnően aki nem az Ön szemléletét ossza, akkor azokat is gyűlöli, akár ismeretlenül...no sebaj Én nem mondok ilyenkor senkire olyat, hogy idézzem: "Te szerencsétlen hülye!" ...mert az nem Én lennék és még csak meg sem vetem Önt, mert ahhoz fel kell nőnie odáig valakinek, hogy ezt megérdemelje....mindenesetre az Ön részéről a rágalmazás, mint olyan az megállja a helyét...azt pediglen büntetik! Ennyi.....egyenlőre. Tetszik · Válasz · 15 perce

Varjú Zoltán További szép estét! Tetszik · Válasz · 13 perce

Beszélgető partner: Varjú menekülsz, te szerencsétlen ? Gyűlőletbeszédbe, mint egy róka balos ?? Tetszik · Válasz · XX perce

Varjú Zoltán Nem, csak azért, nem kívánok további beszélgetést folytatni, mert mint már mondtam, másokkal is kell "törődnöm" és pont azt, amit Ön próbál irányítottan terelni a Gyűlöletbeszéd irányába, azzal már nem tudok  azonosulni, mivel ettől, hogy a Gyűlölködést leírva hallgassam és párbeszédet folytassak, arról hogy kiket és miket kellene gyűlölni, az teljesen elfogadhatatlan, "mert vétkesek közt...cinkos aki néma", További szép estét... Tetszik · Válasz · XX perce

Varjú Zoltán HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ FIDESZ! Tetszik · Válasz · XX perce

2015.09.18.

Sokakban megfogalmazódott, köztük magamban is, hogy vajon miért ez a hihetetlenül széleskörű, egymásra épülő és szinte szervezetten folyó... Verbális háború Magyarország és a Magyar Kormány ellen..? A kérdéseket és a válasz felvetéseket, Itt ezen a Fórumon Ti is feltehetitek!

"Miért van az a félelmem a görög reagálás után, amely cinizmussal vádolja Magyarországot, hogy valami "sötét paktum" van kibontakozóban? Román, szerb, horvát és görög nyilatkozatokat olvasván, úgy érzem a láthatatlan erők a háttérben az Orbán kormányt szeretnék bűnbaknak. Támadják a rendőri intézkedést, miközben a saját határunkat védjük és egyben az EU-ét is.. A kerítés megépítését bírálják, miközben más országok is ezt teszik. Kinézem az EU cselszövőiből, hogy a háttérben ellenünk hergelnek, amerikás segítséggel.

Ha hírparanoiám van, kérlek figyelmeztessetek!"

Nem hiszem, hogy egyedül van a kedves kérdést felvető ezzel....és ezúton a Blogomban is van helye az ilyen és ehhez hasonló felvetéseknek...az én válaszom:

Kedves Kérdést Felvető! Szándékosan teszik és összehangoltan...mindannyian ugyanezt érezzük, akiknek ténylegesen együtt dobban a szíve a Hazánkkal és nem mellesleg a Kormány mellett elkötelezetten kiállunk...nyilván lehet a kákán is csomót keresnie a politikai ellentáborunknak, ha vannak is hibák, azok eltörpülnek a valós helyzet súlyánál. Elsősorban sajnos ki kell mondani, hogy a Magyar Nemzet soraiban vannak azok a személyek, bukott és sértődött, gyűlölettel csordulásig telt, politikusok, előnyös pozíciókból ki vagy háttérbe szorult média és más területek szakemberei, megmondóemberei....akik körbe kalapoltak és kalapolnak a kozmopolita sajátjaik közt....és ne fejtsük el az EU jelenlegi döntéshozói közt Ők vannak többségben... Az USA gyakorlatilag egy Gyurcsány-Bajnai Lakájkormányt látna szívesen és ennek háttere szerint támogatja Őket, mindenféle eszközzel....A német-osztrák Önsorsrontó....az úgynevezett "vezekeljünk a világtörténelem végéig" hozzáállását az egyszerű polgáraik egyre inkább kezdik elutasítani...persze azért a "hadigépezet" működik és a bűnbakképzés is ennek egyik eszköze....Sajnos teljesen igaza van a Miniszterelnökünknek Orbán Viktornak, idézem szabadon...az EU-ban és itthon (a bal-liberál oldalon szinte kivétel nélkül!!!) nem szeretik a Magyarokat!!! Miért is nem szeretnek minket? A környező államok többségének a vezetői nem hülyék és tudják, hogy amikor teljesen joggal!!!! azt mondja a Kormányunk vezetője és vezetői, hogy a bevándorlási igényünk az szinte teljesen egyenlő a nullával, mert mi speciális helyzetünknek köszönhetően......Önmagunkkal vagyunk határosak...tudják ezt Ők is és tudják ezt nyugaton, meg mindenfelé a nagyvilágban...főképp azok, akik annak idején ehhez asszisztáltak... Kedves Kérdést Felvető, nekünk most nagyon határozottan és higgadtan józan fejjel ezt a vádaskodás tömeget vissza kell utasítsuk....és a médián illetve személyesen meg kell győzzük a Honfitársainkat, hogy Összetartozunk....Összefogással ki tudunk állni a Hazánk, Nemzetünk érdekében...A nemzetrontókkal és már-már hazaárulók kapcsán meg meg kell lépnünk azt amit írott és íratlan jogi szabályaink megkövetelnek....Ugyanakkor a végére csak azt tudom mondani, amit Bayer Zsolt mondott...LESZ BÉKEMENET! Mi meg ott leszünk....az egész családommal, ha tehetitek tegyetek majd Ti is így.... addig nyugodtan tegyétek fel a hozzászólás lehetőségénél a kérdéseiteket és ígérem lesz felület, ahol ennek Ti is hangot tudtok adni...mindenesetre:

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! ......és Hajrá Magyar Kormány!

Ne hagyjátok továbbra sem magatok a többség Veletek van!

Üdvözlettel:

Varjú Zoltán

2015.09.16.

Minden tisztelet a józanabb és Hazáját féltő és védő Honfitársunknak a határon! A Magyar határvédelmet végző rendvédelmi szervezeteknek: Veletek Vagyunk!!! Kitartást és Hitet! Meg kell állítani a rendbontást és a törvénysértő magatartást! Magyarország jogállam...mindenkire vonatkoznak a törvények!!!!

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Hajrá Magyar Rendvédelmi szervek!!!

Veletek Vagyunk!!!!

                                                                                         Ne engedjetek!!!

Isten óvja Magyarországot!

Isten óvjon Titeket!

2015.09.15.

Nem szívesen és nem örömmel, de "csúnyákat fogok mondani, azt vélelmezve, hogy azonnal személyeskedésbe megy át a vélemény nyilvánítás. Ezért szeretném gyorsan leszögezni a szoc-liberáloknak, hogy a kérdéseikre elsősorban, magukban keressék meg a válaszaikat... utána tessenek hozzánk fordulni. Nekünk meg kutya kötelességünk, egy idézem "elmeorvos türelmével", tisztességes hozzáállással párbeszédet folytatni...azzal ugye, akivel lehet!

Na "akkó" kezdjük "felebarátaim", meg Veletek / Önökkel is, akik számomra teljesen azok...

Szóval kezdődött úgy ez a migráns dolog, hogy idehaza és szép lassan széles e Európában, közbeszéd tárgyává nőtt a miniszterelnökünk, Orbán Viktor és kabinete által, hogy nagy baj közeleg... legalábbis látható jelei és reális veszélye lehet, ennek az Európa irányába megindult tömegnek a beáramlása kapcsán...

Beszéltünk sok mindenről: humanitárius katasztrófáról, etnikai, vallási, kulturális különbözőségeken alapuló integrációs nehézségekről, gazdasági és nemzetbiztonsági kockázatokról egyrészt.... másrészt meg arról kedves "felebarátaim, hogy humanitárius, vagy ha úgy tetszik...

(SAJNOS MA MÁR TUDOM!, HOGY NAGYON NEM TETSZIK A KOZMOPOLITA KISEBBSÉGŰ, DE VÉLEMÉNYFORMÁLÁSBAN - DÖNTÉSHOZÁSBAN, MÉGIS TÖBBSÉGBEN LÉVŐK KÖRÉBEN A KÖVETKEZŐ NEM P.C. KIFEJEZÉS:)

Keresztényi... Na még egyszer fussunk neki kedves "felebarátaim": KERESZTÉNYI kötelessége az Európai Uniónak a valóban háborús viszonyokból menekülőknek, védelmet és elsősorban, átmeneti, élhető körülményeket biztosítani... abban bízva és azt remélve, ha normalizálódik a menekültek, adott országaiban a helyzet és természetesen már senkit sem veszélyeztet az, hogy etnikai, vallási, politikai és sorolhatjuk még hosszasan, hogy milyen alapon, nem fenyeget veszély, legalábbis ne állhasson fenn emberjogilag kifogásolható probléma! Na szóval: akkor IGEN!...igen segítsük, ezen menekülteket a saját hazájukba vissza-letelepedni és új életet kezdeni... ott ahol a szülőföldjük van.

1. kérdés: Hogy miért? Válasz: Azért mert EMBEREK vagyunk! Na ugye "akkó" kedves "felebarátaim", még mindig marad, úgy nagyjából a túlnyomó többség, akik se nem menekültek, se nem turisták, sőt még csak nem is diplomaták... Nevezzük Őket az egyszerűség kedvéért migránsoknak, vagy illegális migránsoknak, mert Ők csak úgy jönnének, mert szerintük: "Majd mi megmondjuk, hogy hol szeretnénk élni.... meg azt is, hogy kikkel és milyen szociális juttatások mellett... kiknek a rovására gondolnánk az általunk elképzelt együtt s majd esetleg már a nélkületek élést."

Miközben még a szellemileg és erkölcsileg leépült és korlátolt liberál-terrorista politikusok és médiaguruk, na meg azok megmondó emberei is, mára nyilvánvalóan látják és beismerik, hogy ezen személyek, még csak szikráját sem mutatják az együttműködésnek... Ezen bevándorlók, nem akarnak mást, mint végigvonulni Európán és körbejárni annak reményében, hogy majd Ők eldöntik, nekik kik jók és kik nem.... mindeközben, azért arról sem szabad megfeledkezni, hogy köztük, egyértelműen kimondható, hogy szélsőséges iszlámhívő terrorista sejtek is megbújtak... ma már nyílt titokként kezelik a nemzetbiztonsági szervek szerte Európában és a nagyvilágban ennek a kockázatnak a tényét... úgy beszélgetve róla, mint a piaci kofa, hogy: Képzelje Mari néni, meg Pista bácsi a minap jött néhány-száz bevándorló, akik mostantól a szomszédaink lettek...majd folytatja néhány hónap múlva: Pista bácsi, maga vadász volt...tessék má mondani a géppisztollyal a szomszédom mire-kire kaphatott kilövési engedélyt? Vadászidény van?

Szóval: Erre az Önök reakciója az volt, hogy a FIDESZ/KDNP kormány, csak műbalhét és figyelemelterelést végez.... sőt azóta is folyamatosan, mint akik tudathasadásosak az előző nyilatkozataikról megfeledkezve, beleálltak a gyűlöletkeltés és nácizmus folyamatos skandálásába... annak ellenére, hogy az Élet rácáfolt Önökre, kedves szoc-liberál és kozmopolita "felebarátaim"!

2. kérdés: Nem szándékoznak esetleg, bocsánatot kérni emiatt? ...már nem az ellentáboruk politikusaitól...nem...csupán tőlünk, egyszerű állampolgároktól, akik Önöknek csak számadat és többségében a haragjuk tárgyai, mivel a Nemzetrontó...gazdasági háttérhatalmakat kiszolgáló politikai vezetői posztjaikról menesztettük 2010 óta... és remélhetőleg a jövőre nézve, hosszú - hosszú időkre még!

Szóval: Nem kértek Önök senkitől bocsánatot, ellenben elrohantak széles e Európába az Önök almához, kedves "felebarátaim" és feljelentgették először a Kormányt, aztán már nem tudtak mást tenni, mint "kínjaikból és bánatukból" merítve erőt a teljes Európai médiában magát a Magyar nemzetet lejáratva, beállítani (Önöket és lakájmédiáikat idézem: idegengyűlölő és fasiszta, "rohadt rezsimet" pártoló tébolyult többség) minket Magyarokat valami hihetetlenül aljas gonosztevőknek! Lejárató kampányt folytatva a Magyar nemzet ellenében a Kormány gyalázásán keresztül, hogy majd az Önök reménye szerint az EU és számos más

....ÉN KIMONDOM NYÍLTAN: A MAGYAROKAT NEM SZERETŐ ÉS NYÍLTAN TÁMADÓ

politikusok, médiák és álcivil szervezetek nyomására, akár még ki is zárják ad-abszurdum az EU-ból Hazánkat, persze ha mindez Önökön múlna, kedves "felebarátaim" ... Válaszom: az EU-n kívül is van Élet és egyáltalán nem biztos, hogy nem jobb, mint a mai... akár (tudom BARÁTAIM, közöttetek Önök közt is sokan szentségtörésnek tűnhet amit mondok) a jelenlegi, kizárólag politikai megfontolásból, pusztán a többes mérce alkalmazással az úgynevezett "nyugat"által, folyamatosan Kelet-európai régiónak bélyegezett Nemzeteivel....IGEN...lehet Élet Önök és az Önök mögött álló, velejéig romlott, dekadens és Önsorsrontó, már-már öngyilkos - suicid, immár betegesen liberál-fasiszta elveket valló - modern kori gyarmattartó uraik nélkül is... és tudják ezt Ők is és Önök is...és ez az, ami az Önök, nagyon nagy problémája.

3.kérdésem: Mi lesz Önökkel, ha már nem tudnak, Ausztriától keletre, minket kihasználni? Mi lesz Önökkel, ha ezt az Önök számára jelentős piacot, nem tudják többé pénzszivattyú módjára a nemzetgazdasági hasznokat lefölözve kihasználni? Válaszom: Megmarad Önöknek az összes eddigi, jóléti vívmányaik, majd később azok romjai, meg az öngyilkos betelepítési - letelepedési politikájuknak köszönhetően... soha a büdös életbe, integrációra nem képes és azt megtagadó problémájuk tömege és később a lassú, majd egyre gyorsuló sorvadása a nemzeteiknek... meg a megalázott, szülőföldjén is hontalan kisebbségi létbe szorult emberek... akik ezer átkot fognak szórni Önökre és ha lesznek még leszármazottaik, akkor azokra is kedves "felebarátaim"...

De tudjátok kedves "felebarátaim", Mi Európaiak és nem mellesleg Magyarok, mi nem akarunk kozmopoliták, meg hazánkban is hontalanok lenni... Mi nem akarunk mást, mint gyarapodni, erkölcsileg, gazdaságilag és megmaradni a történelem színpadán...Felnevelni a jövő generációit, megőriztetve velük a hagyományainkat, azt a Hitet amely erkölcsi megerősítést ad... és megőrizve emberségünket mindemellett. 

Mi Magyarok igazi elkötelezett, hazájukat szerető Európai emberek vagyunk... Európai értékeket vallunk és hiszünk abban, hogy nem vagyunk alávalóbb Nemzet, mint bárki más... még akkor is, ha vannak köztünk olyanok, szerencsére nem túl sokan, akik szerint, idézve Őket: a "magyar alattvaló nemzet", meg olyanok, akik a kisebbségeket kirekesztő módon, téves beidegződésből, pusztán a felszámolásukban látják a megoldást...akárcsak mint Önök kedves "felebarátaim", akik bennünk az Európai emberekben, csak problémát látnak, mert van saját erős nemzeti identitásunk, így kevésbé lehet gyorsan kiiktatni minket... ez az Önök problémája elsősorban kedves "felebarátaim", beszéljünk már végre egyenesen...nyíltan.

..."csúnyákat" kellett mondanom, pedig nem szeretem ezt a stílust és nem szeretem a kirekesztő, másokat stigmákkal ellátó embertársaim...ha Önök sem szeretik, tegyék fel a kérdéseiket és keressék meg saját magukban a válaszokat, amikor  másokat ugyanazzal bélyegeznek igaztalanul...,: Önök kedves "felebarátaim", vajon ezt miért teszik?   Ha valóban elutasítják az ordas fasiszta eszméket....

2015.09.14.

A HAZÁRÓL.

------------------------------------------

Lement a nap. De csillagok

Nem jöttenek. Sötét az ég.

Közel s távolban semmi fény nincs,

Csak mécsvilágom s honszerelmem ég.

-----------------------------------------

Szép csillag a honszeretet,

Gyönyörüségesen ragyog.

Szegény hazám, szegény hazám te,

Neked kevés van ilyen csillagod.

-----------------------------------------

Mécsemnek lángja mint lobog!

Mitől lobog? mi lengeti?

Éjfélt ütött.Ti lengtek itten

Mécsem körül, ti népem ősei!

----------------------------------------

Mintha nap volna mindenik,

Oly tündöklők e szellemek,

Tündöklők, mert hisz a dicsőség

Sugármezébe öltözködtenek.

----------------------------------------

Ne nézz ősidre, oh magyar,

Kimost sötétségben vagy itt,

Ne nézz ősidre, e napokra...

Szemeid gyöngék... a napfény megvakit,

-----------------------------------------

Hazám dicső nagy ősei,

Ti földetrázó viharok!

Ti egykoron a porba omlott

Európa homlokán tomboltatok.

----------------------------------------

Oh nagy volt hajdan a magyar,

Nagy volt hatalma, birtoka;

Magyar tenger vizében húnyt el

Éjszak, kelet s dél hullócsillaga.

-----------------------------------------

Csakhogy rég volt, midőn magyar

Fejekre termett a babér;

A képzelet sebes szárnyú sas,

Elfárad még is, mire oda ér.

----------------------------------------

Oly rég elhervadt a babér

A magyaroknak homlokán,

Hazám, oly rég voltál te nagy, hogy

Nagyságod híre csak mese talán.

----------------------------------------

Már rég nem sírtam, s íme most

Pillámon egy könny rengedez.

Magyar nép, vajon hajnalodnak

Vagy alkonyodnak harmatcseppje ez?

---------------------------------------

Magyar dicsőség, mi valál?

Hullócsillag? mely tündökölt,

Aztán lehullott a magasból

És mindörökre elnyelé a föld.

---------------------------------------

Vagy üstökös vagy, oh magyar

Dicsőség! mely jött s távozék,

Hogy századok multával ujra

Lássák fényét a népek s rettegjék?

......................................................

Petőfi Sándor.

2015.09.13.

GONDOLOM A NEKIK KOMMENTELT ALÁBBI ÜZENETET TÖRÖLTÉK! DE VELETEK MEGOSZTOM:

Önöket és az Önök mögött álló idegenszívű és a "mindegy, hogy mi jön, csak mi legyünk hatalmon" gazembereket KELL, egyszersmind kitiltani Magyarországról, meg azokat, akik ma már nyíltan a Magyar Nemzet ellen uszítanak...Önök tényleg hallják ilyenkor a saját szavaikat, amit leírnak? Esetleg tényleg semmi magyar vér nem szorult Önökbe?

Még egy liberális és balos és állandó hőzöngő szélsőjobbos-balos, de nem elvakult sem tudja elfogadni, hogy kollektív bűnösnek kiáltsanak ki egy Nemzetet!

Vagy mégis? Vagy mégiscsak arról van szó, hogy Önöknek mindegy, csak pusztuljon a Magyar....Pusztuljon, mert az Idegen hatalmaknak és Önöknek akik a médián keresztül kiszolgálják a Nemzetet dehonesztáló véleményformálásért cserébe...ha mást nem is, de legalább némi (gondolom nem csekély) fizetést kapnak?

....akár a 30 ezüst amiért Jézust elárulta Júdás! Hát legyen... Jézus is tudta...mint ahogy Mi is, akik értjük, hogy mit jelent "Szeretlek mindhalálig Nemzetem!", vagy Radnóti Miklós, aki nem tudta, mint Mi sem, hogy Önöknek e tájék mit jelent....

Én tudom, hogy Nekem mit...... nekem "Szülőhazám"!

Önöknek meg maradjon meg a Júdáspénz és maradjanak, csak nyugodtan odakint...Önök oda valók és oda is tartoznak....Önök Nekünk Magyaroknak nem Honfitársaink...mélységes szégyenérzetet kívánok, mert ha van, akkor Önöknek még talán van remény...

Szeretném Önöket szembesíteni az írásnak nem nevezhető förmedvényük néhány olyan sorára, amely etnikai alapon történő uszításnak minősülhet... és rögtön felmerül a kérdés, hogy: Valójában ki is a fasiszta, kirekesztő...ad-abszurd : Náci?

"Orbán rendszerének fasiszta vonásai csak most válnak nyilvánvalóvá az európaiak számára, de a rendszer jogi keretei régóta adottak." (ilyen kijelentést, minimum igazolni kell!)

"Magyarország az Európai Unió első fasiszta állama. Ez Európa szégyene."

"Magyarországnak ma nincs helye Európában."

"Orbán populista demagógiája nem hullott köves talajra, Magyarország nagyobb részét megfertőzte az uszítás, amelynek csupán egyik megnyilvánulási formája a menekültekkel szemben mutatott gyűlölet. Ez most tovább erősödött. Magyarországnak nemcsak a kormánya tagadja az európai értékeket."

Milyen alapon mossa össze az állampolgárok személyét az aktuális Kormányzati döntésekkel? Milyen alapon kiált kollektív bűnösséget egy Nemzet ellen...pusztán szubjektív benyomásai alapján...mindenféle bizonyíték nélkül?

Utoljára...pusztán felvilágosító szándékkal...mélyen megvetve azon embereket, szervezeteket, akik politikai megrendelésre, megtagadják Önmagukat és a Nemzetet, ahová tartozniuk kellene....:

Immár 25 éve Magyarországon parlamentáris demokrácia szabályai szerint, választások útján dönti el a lakosság, hogy kit tisztel meg a bizalmával az azt követő 4 évre... Talán nem mellékes megjegyezni, hogy nem kényszerrel, hanem saját belátásuk szerint...nem kötelező a részvétel. Ha valaki távol marad, akkor azzal tudomásul veszi, hogy a megjelentek döntése alapján történik a Kormányzópárt(ok) és az ellenzék(iek) hivatalba helyezése... (gondolom fejben ez még talán megy...ha nem, akkor lehet nyugodtan privátban kérdezni, megpróbálok rá válaszolni ígérem)

Na mármost, ha az emlékeim nem csalnak meg, akkor 2010-ben és 2014-ben is a megjelentek döntöttek, mégpedig úgy, hogy köszönik szépen, de sem Hazaárulókból, sem pediglen, saját polgáraiknak a szemkilövetést elrendelő, le sortüzelő Kormányra nincs szüksége! A megjelenő szavazók túlnyomó többsége, nem kért és nem adott másra felhatalmazást, mint arra, hogy Magyarország...végre legyen a Magyaroké!

Ugyanakkor azt sem felejtjük el soha, hogy Európa kellős közepén vagyunk! Nem Nyugatra és nem Keletre...mint azt a "nyugati demokráciák" bal-lib megmondói a KETTŐS MÉRCE ELHÍVATOTT APOSTOLAI folyamatosan a megkülönböztetés mestereiként, állandóan sulykolják..., hogy Kelet-Európa...mindezt azért, hogy lenézze, megalázza és kioktassa Nemzetünket és a többi kevésbé szerencsésebb Nemzetet! Miközben az agyontámogatott nyugat az első és második világháború előtti és utáni gyarmattartói létükből az egész világ vámszedőjeként a katasztrófa szélére taszította az egész világot!

.....és még Ők, meg "Ezek" az őket kiszolgálók akarnak minket kioktatni?

2015.09.13.

Kölcsey Ferenc: Zrínyi dala.

........................................................

Hol van a hon, melynek Árpád vére

Győzelemben csorga szent földére,

Még nevével hév szerelmet gyújt;

S messze képét bujdosó magzatja,

Még Kalypso keblén is siratja,

S kart feléje búsan vágyva nyujt?

.........................................................

Itt van a hon, ah nem mint a régi,

Pusztaságban nyúlnak el vidéki,

Többé nem győzelmek honja már;

Elhamvadt a magzat hő szerelme,

Nincs magasra vívó szenvedelme,

Jégkebelben fásult szívet zár.

........................................................

Hol van a bércz, és a vár fölette,

Szondi melynek sánczait védlette,

Tékozolva híven életét;

Honnan a hír felszáll, s arczulatja

Lángsugárit távol ragyogtatja,

S fényt a késő századokra vét?

.......................................................

Itt van a bércz, s omladék fölette,

Mely a hőst és hírét eltemette,

Bús feledség hamván, s néma hant;

Völgyben ül a gyáva kor, s határa

Szűk köréből őse saslakára

Szédeleg ha néha felpillant.

..............................................................

És hol a nép, mely pályát izzadni,

S izzadás közt hősi bért aratni

Ősz atyáknak nyomdokin tanult;

S szenvedett bár, s bajról bajra hága,

Hervadatlan volt szép ifjúsága,

A jelenben múlt s jövő virúlt?

............................................................

Vándor állj meg! korcs volt anyja vére,

Más faj állott a kihúnyt helyére,

Gyönge fővel, romlott, szívtelen;

A dicső nép, mely tanúlt izzadni,

S izzadás közt hősi bért aratni,

Névben él csak, többé nincs jelen.

2015.09.13.

Az Élet nagy dolgai:

1. lecke : gondolatok az üzletről és az üzletemberről.. Az Üzlet az egy olyan könnyen definiálható, ugyanakkor rendkívül nehezen megérthető ”valami” (fogalom), amely tulajdonságait tekintve egy dolgot nem tűr és visel el: a gátlást és gátlásokat. Mivel abban az esetben nagy valószínűséggel a kevésbé elégedett, vagy urambocsá a vesztes oldalon találhatod magad. Szummázva az előzőekből eredően a sikeres Üzletember = Gátlástalan (halkan jegyzem meg a sikertelen is.) Légy bátran munkavállaló és alvállalkozó és bizalommal tekints a jövőre? Vagy légy Üzletember? A döntés a kezedben van, hogy melyik úton indulj el…

2./lecke: A barátságról és barát-ellenségről néhány gondolat Az igaz barát az, Aki megmutatja: ki is lehetnél a benned rejlő minden jósággal, az ellenséged pedig, hogy ha elvész belőled minden jó, Ki is vagy erényeid nélkül igazán.

3./lecke:Életutakról..az Útról, amit Neked kell bejárnod, miért lesz üres valaki, esetleg másokkal gonosz és miért lehet valaki olyan…néhány gondolat. Annak idején kérdezték tőlem, már vagy 10éve és azóta többször is, hogy mi volt az, ami miatt kiléptem az árnyékomból és elindultam valami felé és nekem esetleg az sikerült, míg másoknak (sokaknak) az meg nem. Mondjam meg mi a recept. Meg azt is mondjam meg, hogy X meg Y, hogy lehet ilyen gonosz és miért teszi? A válaszom ma is ez mint akkor: Én nem tudom a saját Életemet adaptálni senkire, mert ugyanazt nem lehetne még egyszer megélnie senkinek. Csak Élet van és az mindenkinek a sajátja, ha rögös Úton is, de azt mindenkinek maga kell bejárja. Ha megtalálod belül a ”békédet”, talán az Életed is jó irányba terel, még ha nem is tervezed előre, de Hit is kell, hogy higgyed, képes vagy Te magad irányítani a ”sorsodat”, na meg persze Célok, mert azok nélkül igazán nehéz követni az Utat. Nekem a családom volt az útjelzőm és Ő értük vertem le a cövekeket…mindenkinek más. Arra hogy miért válik, valaki közönyössé és mások iránt gonosszá, csak egy dolog lehet, ami az ennyire lelkileg tönkrement embereket hajtja…a bosszú. Azt akarja megbosszulni másokon, hogy megszületett és mindennap újraéli a megszületésének és az abból fakadó létnek a sötét bosszúját, mivel mérhetetlen mélységű űr tátong a lelkében, ezért nem tud elegendő, fájdalmat okozni, csalni és lopni, hogy betöltse azt a hihetetlen nagy ürességet...

4./lecke: Gondolatok a Magyarság tudatról… (Családom eszmei öröksége) Magyarnak születni nem csupán, holmi születési előjog, vagy Öntelt nemzeti felsőbbség tudat…hanem élethosszig tartó kötelesség a nemzetünk iránt! Ezáltal ki magyarnak születsz, ne csak beszélj róla, hanem élj is úgy, hogy arra érdemes legyél…

5./lecke: Gondolatok a … igazság(ok)ról… Amikor hosszas tűnődés és elemzés után, sorra kizártuk mindazt, ami a kutatott tárgyban szerintünk lehetetlen…akkor bármennyire is megdöbbentőnek és kizártnak is gondolnánk, de alapjaiban véve, ami megmarad az maga az igazság.

6./lecke: Gondolatok arról, hogy a kézenfekvő dolgokat kár túl bonyolítani… Egy barátommal történt beszélgetésünkkor, egy nyilvánvalóan egyszerű megoldásra a felelet: ”A meleg vizet, azt nem kell feltalálni..az van.” Erre az jutott eszembe, hogy a legrövidebb út az egyenes, legalábbis az általunk észlelhető dimenzióban…

7./lecke: Gondolatok az örökkévalóságról….és annak paradoxon létezéséről Ha elfogadjuk a Hit tanításait és azt mondjuk Isten öröktől fogva létezik és örökké létezni is fog, illetve Ő mindenható, így minden időkben mindig befolyással bírhat mindenre….akkor az idő fogalma, ami a múlt, a jelen, a jövő meghatározására szolgál az csupán nézőpont kérdése lesz csupán. Illetve egyszerre létezik, ha bármilyen hatalom képes felettük uralkodni és ugye befolyással bírnia felette…ha viszont egyszerre létezik…akkor mi Isten teremtményei…mindennap megélhetjük az örökkévalóságunkat…csupán egy probléma marad…közben szép lassan mégiscsak megéljük saját halandóságunkat….na hát ez az igazi paradoxon…amire a Vallások többsége csak valami olyat tud válaszul adni, hogy majd az Életünket követő halálunk utáni lét, ami magyarázatul szolgál mindenre…de ki kell ábrándítsak mindenkit, hogy a kiindulási pontra jutunk csak vissza, ahol van a múlt a jelen és a jövő, amiről megint csak együttesen beszélünk…miközben szép lassan már mi magunk sem létezünk…legalábbis ahogy mi magunk megéltük Önnön személyünket…. Tanulság? Az nincs…ne is várjátok, ha valaki ezekre választ tudna adni, az olyan lenne, mintha elmondaná létezésünk értelmét..mindenesetre Én beszélgetek egy teológus barátommal majd a témáról…hátha elővillan a zsebéből a Bölcsek köve… 8./lecke: elmélkedő gondolatok, amikor a nehézségek ellen tenni kell! Sokan élhetitek meg, élhetjük meg az év bizonyos szakaszainak a kapcsán a következőket…Sajnos már, (rossz)hagyománnyá kezd válni, hogy az esetek többségében a november és a február közötti periódus, rendkívül nehéz és galád megpróbáltatásokat hoz…amire csak az égiek, vagy talán még Ők se tudják a válaszokat, hogy miért…Túl közeli pályán kering a Föld a Naphoz és imáink nem hallgattatnak meg…vagy egyszerűen ilyenkor érthetjük meg igazán, hogy mit is jelent a Himnuszunk imába illő következő sorainak valódi tartalma: Balsors akit régen tér…hozz reá víg esztendőt! Tanulság csak annyi, hogy mindenki a saját életének sikerkovácsa, vagy elrontója. Ha valaki úgy érzi változtatni akar, akkor fordítson Sorsának Kerekén és felvállalva döntésének súlyát, merjen lépni és ne halogassa el, főként ne várja, hogy majd helyette, megoldják a problémáit…elárulom, hogy az esetek többségében, senki se akarja a másik problémáját megoldani és főképpen nem cipelni a keresztjét…Tehát ne várd a csodát…ne söpörd a szőnyeg alá és ne hord át máshová, mert idővel minden vissza és rád szakad.

Ezeket a cikkeket olvastad már?